Otthoni szolgáltatások

Penész és dohos szagok

Nem is gondolná mennyi gomba él meg egy nedves helyiségben, amit szemmel esetleg nem is látható. A gombák elszaporodásával a levegő dohossá, az egészségre ártalmassá válik. A penész és az általuk termelt gombaspórák nagyon gyorsan szaporodnak a nedves helyiségekben. Nagyfokú penésztelepek fordulhatnak elő akár a bútorok mögött, de a lakástextíliákban is megtalálhatóak. A gombaspóra bekerül a levegőbe és jelen van mindenhol a helyiségben. A penészes terület számos egészségügyi kockázatot jelent, mely különösen a légzőszervi, asztmás személyeknél jelent kiemelt kockázatot. A penészgombák és spórái súlyos tüdőbetegséget és fertőzéseket okozhatnak. Az ózonnal történő fertőtlenítés során a gomba és spórák elpusztulnak a helyiség levegőjében és a felületeken, eredmény egy tiszta fertőtlenített és friss illatú helyiség.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárásunk alkalmával egy mobil ózongenerátort helyezünk el a helyiségben, ami a beállított paramétereknek megfelelően elvégzi az ózonos fertőtlenítést, szagtalanítást. Szükségtelen a helyiség kipakolása, a bútorok elmozdítása. A fertőtlenítő eljárás időtartama a helyiség méretétől és légköbméterétől függ.

image004

MEGRENDELÉS

Ózonos légtisztítás az allergének megszüntetésére

A levegőben szálló pollenek, házi por egyre gyakrabban idéz elő allergiát. A poratkák, az allergének a zárt térben nagy koncentrációban fordulhatnak elő, könnyen elszaporodnak, megtelepszenek a felületeken. Az allergének megtelepednek a textíliákban, ágyneműben is. A penészgombák megjelenése is idézhet elő allergiás tünetet. A légzőszervi megbetegedésben szenvedők, az allergiások, asztmások számára nagyon fontos a tiszta levegő, az allergénmentes környezet.

A porszívózással az allergiát kiváltó mikrorészecskék megsemmisítése nem oldható meg, azok a levegőbe jutva újra és újra kiváltják a nem kívánatos tüneteket. Az ózonos fertőtlenítő eljárás segítségével könnyen, gyorsan érhető el nagyon hatásos eredmény mert az eljárás során az ózon minden résbe, területre eljut és elpusztítja az allergéneket, poratkákat, gombaspórákat, és a levegő megtisztul. Az Ozone Med Systems technológiával a textíliák, szőnyegek és az ágyneműk fertőtlenítése is vegyszermentesen 100 % környezetbarát eljárással megvalósul.

image0052

Kellemetlen szagok végleges megszüntetése

Hogy lehet végleg megszüntetni a kellemetlen szagokat?

Cigarettaszag, ételszag, dohosszag, rothadás, poshadás szaga, állatok szaga, WC-ből áradó szag, izzadtságszag, penész, vagy bármilyen kellemetlen szag megszüntetésére a leghatásosabb módszer az ózonnal történő fertőtlenítés.

Az illatosítókkal vagy a vegyszeres tisztítókkal szemben az ózonos fertőtlenítés környezetbarát módon, vegyszer használata nélkül gyorsan fejti ki hatását.

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Bármilyen helyiség, lakás, iroda, egészségügyi vagy szociális intézmény területén, autóban, lakókocsiban elvégezhető az ózonos fertőtlenítés. A kezelés során az ózon a terület minden pólusába elér, azokra a helyekre is, amelyek szabad szemmel nem láthatóak, ezért minden kórokozót, atkát, gombát, szagot megszüntet.

A szagot okozó anyagok molekuláit az ózon kémiai reakció során elpusztítja, így a kellemetlen szagok végleg megszűnnek az ózonnal kezelt területen. A fertőtlenítő eljárás során nem csupán a helyiség, hanem az abban található berendezési tárgyak is károsodás nélkül tisztulnak meg a kellemetlen szagoktól.

Rendkívüli helyzetekben is ózon a megoldás

Rendkívüli helyzet bekövetkezése után szükségessé válhat a teljeskörű fertőtlenítés, szagtalanítás. Lehet ez egy tűzkár utáni mindent átjáró füstszag, illetve áradást vagy csőtörést követő penészedés, dohszag. Az ózon generátorral történő fertőtlenítés során hatékonyan, gyorsan pusztíthatóak el a kórokozók, vírusok, baktériumok. Az eljárás során minden, szemmel nem látható helyre is eljut az ózon, ezzel biztosítva a helyiség teljes fertőtlenítését. A vegyszermentes eljárás után a vírusok nem képesek az immunrendszerüket újra felépíteni, hatása tökéletes és rögtön érzékelhető. A kellemetlen szagok eltűnnek a környezetbarát kezelés után. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő gáz, akár 3000-szer hatékonyabb és többszörösen gyorsabb fertőtlenítő hatású, mint a például a klór. Gáz halmazállapota révén eljut a helyiség minden pontjába és véglegesen megszünteti a kellemetlen szagokat és elpusztítja a kórokozókat. A fertőtlenítést a szennyezettség megszüntetése után érdemes elvégezni, a nagytakarítás után, de a festés előtt. Súlyosabb helyzetekben indokolt lehet a beköltözés előtt közvetlenül egy újabb ózonos kezelés elvégzése.

image007

Babaszoba fertőtlenítés újszülött érkezése előtt. Gyermek szoba fertőtlenítés.

Az ózonos fertőtlenítés kitűnő eszköz arra, amivel az újszülött gyermek szobája fertőtleníthető. Miért? Azért, mert ez az eljárás abszolút vegyszermentes, és alaposan átjárja a gyermek fogadására előkészített helyiséget, berendezési tárgyakat. A kis szoba lakója egy teljesen steril környezetbe érkezhet haza, ami nagyon fontos az újszülöttek esetén, hiszen az ő immunrendszerük még nincs kifejlődve a kórokozók ellen. Az új lakásba költözés előtt is érdemes a festést követően elvégezni az ózonos fertőtlenítést. Az ózonos eljárást követően egy tiszta és fertőtlenített lakásba, házba költözhet boldog tulajdonosa. A kellemetlen szagok is megszűnnek az eljárás során. Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban. Megelőzhetőek a betegségek vagy megakadályozható a továbbterjedése a család többi tagjára. Az Ozone Med Systems technológia egy ózonos fertőtlenítés, egy abszolút vegyszermentes, környezetbarát és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás, amellyel a kezelt környezet steril, kórokozóktól mentes , így a baba számára abszolút biztonságos lesz.

image008

Költözés előtti ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás

Az ózonos fertőtlenítés gyorsan, hatékonyan pusztítja el a lakásban található vírusokat, baktériumokat. Vegyszerek nélkül, környezetbarát módon lehet sterilizálni a szennyezett levegőt. Az eljárással az ózon a helyiség szemmel nem látható réseibe is elér és elvégzi a fertőtlenítést. Az allergiában, légúti megbetegedésben szenvedők, lábadozók részére biztosítható a tiszta, fertőtlenített légkör. Az ózonos kezelés alkalmazható megelőzés céljából is, biztosítva ezzel a mindig egészséges környezetet.

Miért jó ha az ózonos fertőtlenítést használjuk?

Az ózonos fertőtlenítési eljárással a legkisebb, szemmel nem látható területek is megtisztíthatóak. A baktériumok, vírusok, gomba spórák, telepek a művelet során elpusztulnak, mindez környezetbarát módon, vegyszermentesen történik. Az Ozone Med Systems eljárásunkat és a fertőtlenítést még a lakásfelújítás előtt tanácsos elvégezni, mert ezzel elkerüljük azt, hogy a festéssel elfedjük az ott lévő mikrokörnyezetet, ami a későbbiekben újra a felszínre kerülhet. Az ózonos fertőtlenítés steril környezetet teremt. A fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a kórokozókat, valamint a kezelés során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák is elpusztulnak.

image009

Lakásklíma tisztítás és fertőtlenítés ózonnal

A Lakásklíma berendezésekben a gombák, baktériumok gyorsan elszaporodnak, mert a hűtési funkció használata során a páralecsapódásból képződő nedvesség remek táptalajt biztosít e kórokozók számára. A gombával, baktériummal fertőzött klíma a kellemetlen szagok mellett az egészségre is ártalmas lehet. A legionárius betegséget előidéző baktérium, a gombák, rossz szagok elszaporodása ellen az ózonos fertőtlenítési eljárás a megfelelő megoldás. A készüléket érdemes évente több alkalommal tisztítani, megakadályozva ezzel a baktériumok megtelepedését, elszaporodását. Az ózon átjárja az egész berendezést az eljárás során, így vegyszer nélkül 100 % környezetbarátian végezhető el a fertőtlenítés. A Legionella baktérium vízszerető, általában ott fordul elő ahol pangó víz van. A kórokozó megtalálható a háztartási melegvíz-rendszerekben, akár a zuhanyzófejben is. Veszélyes fertőző források a klímaberendezések, szellőzőrendszerek, vagy akár a párásító berendezések. Érintkezhetünk vele, de a tüdőbe ne jusson! Ha porlasztott formában belélegezzük a léghólyagocskákig jutva atípusos tüdőgyulladást, tüdőfertőzést okozhat, mely nagyon súlyos állapotot idézhet elő.

image0102

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást.
Az eljárás illetve a kezelés időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja.
Budapest területén ingyenes kiszállással.
Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk.

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli események utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig 

23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig 

32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig

 42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig

53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig

 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig

 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig

52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig

62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Kérjen teljeskörű, ingyenes árajánlatot!

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor a kiszállási díjat nem számítjuk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk.

Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából.

Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében.  
A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja.

A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Rendszeres megrendelések esetén a megadott árakból kedvezményt biztosítunk.

dnzem2

 

1024px-Parking_icon.svg

A parkoló övezetekben a szolgáltatás időtartamára vonatkozó parkolási díjat felszámítjuk. A négyzetméter alapterületre számított kezelési idők maximum 3 m belmagasságú helységre vonatkoznak. Nagyobb belmagasság esetén, valamint ha a probléma jellege szükségessé teszi, a kezelés időtartama hosszabbodhat, így az időtartamnak megfelelő ártábla az irányadó! A 240 percet meghaladó szükséges további kezelési időtartam esetén megkezdett 30 percenként 4.500 Huf kezelési díjat számítunk fel.

Amennyiben szolgáltatásunkkal kapcsolatban észrevétele vagy kérdése van,
kérjük, írjon nekünk az info@ozonmed.hu e-mail címünkre,
vagy hívja telefonszámunkat. +36 20 430 8999

KÉRDÉSE VAN? HÍVJON MINKET! +36 20 430 8999

Translate »

Segítsen megfelelni a GDPR rendeletnek. A honlap további használatához a sütik használatát, illetve a GDPR szabályzatot el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás