Állatorvosi rendelők és váróhelyeinek

ÓZONMED

Állatorvosi rendelők és váróhelyeinek ózonos fertőtlenítése, illetve szagtalanítása

Az állatorvosi műtők, rendelők és váróinak higiéniai karbantartására kifejezetten hasznos és ajánlott az Ozone Med Systems fertőtlenítési technológiája. Ezekre a helyekre jellemző szagok, akár havi egy alkalommal történő fertőtlenítés útján megszüntethetőek és az egészségügyi követelményeknek megfelelően megteremthető a tiszta, friss higiénikus környezet. Fertőtlenítsen és szagtalanítson 100% vegyszermentesen és biztonságosan, csak az ózon erejével. Az Ozone Med Systems eljárás során használt háromatomos oxigén instabil molekula, mely hatékonyabb, mint más vegyszeres fertőtlenítő eljárás. A kezelés során alkalmazott ózon egyenletesen eloszlik a helyiségben és eljut az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is, ahol a hagyományos törölgetős fertőtlenítés nem alkalmazható.

A vegyszermentes ózonos takarítási eljárás nem csak szagtalanít, hanem antibakteriális és vírusölő tulajdonságával hasznos feladatot lát el az egészségügy területén. Hatásaként megszünteti a kellemetlen szagokat, gombaspórákat és friss tiszta levegőt teremt. Az Ozone Med Systems technológia biztonságos fertőtlenítő és szagtalanító eljárá

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Az ózonos fertőtlenítő eljárás kiemelt jellemzője, hogy az eljárás során nem maradnak hátra vegyszermaradványok mint a egyéb vegyszeres és klóros fertőtlenítés során. Az eljárás végén az ózont visszaalakítjuk oxigénné, így a helység azonnal használatba vehető, nincs szükség szellőztetésre illetve várakozásra.

Rendszeres ózonos kezeléssel jelentősen csökkenthető pl. a váróhelyiségek tisztításához használt vegyszerek mennyisége. A kutyusok, cicusok és egyéb állatok kifinomult szaglására ez kifejezetten jótékony hatással van. Az eljárás nem tesz kárt a berendezésekben, az orvosi és más eszközökben, de a fertőtlenítő feladatát tökéletesen elvégzi.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegy fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír