Autóbuszok és személygépjárművek

ÓZONMED

Buszok, személyszállító járművek ózonos fertőtlenítő és szagtalanító kezelése

Az autók, buszok klíma berendezése, amely, sötét nedves, remek búvó helye lehet a baktériumok, penész és gombaspórák számára. A nem tisztított klímából az ott lapuló kórokozók bekerülnek az utastérbe, ami kellemetlen szagot idéznek elő, belélegezve pedig allergiás tüneteket, légúti megbetegedést okozhatnak.

A légiós betegséget a Legionella családba tartozó baktériumok okozzák, azok közül is főleg a Legionella pneumophila 1 – 7 szerocsoportba tartózók. A kórokozó megél a szabad vizekben, terjedését a nem helyesen és időben karbantartót légkondicionáló berendezések segítik elő és terjesztik. A személyszállító gépjárművek klíma berendezését célszerű ezért évente legalább egy alkalommal kifertőtleníti, hogy az utastérbe visszakeringtetett levegő tiszta, baktériummentes legyen. Az Ozone Med eljárás egy hatékony, gyors, vegyszermentes megoldás a probléma megszüntetésére. A klímaberendezés tisztítása, fertőtlenítése mellett egyidóben az utastér és a kárpit fertőtlenítése is megtörténik.

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Amennyiben a gépjárműben korábban kellemetlen dohányfüst szag volt, úgy az is teljesen megszűnik, nincs szükség tovább illatosítóra. Az ózonos tisztítás során a nagy koncentrációban keletkező ózon behatol a klíma berendezés minden eldugott résébe és elpusztít minden, vele kapcsolatba kerülő molekulát. Az Ozone Med eljárással a kezelés végén az ózon visszaredukálódik oxigénné, így nem marad hátra semmilyen káros anyag, nincs szükség utólagos szellőztetésre, az autó, autóbusz azonnal használható.

Az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás előnye, hogy 100% vegyszermentes, egyidejűleg megoldja a baktériumokkal szennyezett klímaproblémákat. A jármű telephelyén, illetve az otthonában is elvégezhető a fertőtlenítés, rövid idő alatt. Kezelés után a jármű azonnal használható.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír