Körömgomba elpusztítása és cipőfertőtlenítés

Ha nem fertőtleníti cipőit, akkor naponta napról-napra újrafertőzi a gombás körmeit milyen megoldások vannak, választhat:

Kidobja cipőit?

Vegyszeres fertőtlenítés?

Fertőtlenítés az oxigén erejével ózonos O3 sterilizátorral?

3 az egyben!!

1. Elpusztítja a körömgombát.

2. Fertőtleníti a cipőt

3. Otthona vírus, baktérium, penész, dohos szag, penész illetve gomba spórainak elpusztítása.

MIRE JÓ A MEDINO CIPŐFERTŐTLENITŐ?

A cipők megfelelő fertőtlenítése nélkül a köröm- vagy lábgomba eredményes kezelése hatástalan.
A mindennapjainkban széleskörűen használt körömgomba ellenes gyógyszerek és orvoslások általában jók és hatásosak, mindenki számára hozzáférhetőek. A problémát a gyógyulást követő újrafertőződés okozza – sőt a köröm vagy bőr nem is képes meggyógyulni, mert mielőtt ez megtörténne, a nem kellően fertőtlenített cipők által szinte naponta újrafertőződik.
Ez a naponta ismétlődő felülfertőzés akadályozza meg a gyógyulást.

A fertőző betegségekhez hasonlóan a körömgomba is egy fertőző betegség és a gyógyulása után nem marad vissza védettség- immunitás – és a beteg mindig újra fertőződhet

Az általunk forgalmazott Medino ózonos készülékkel azt a célunkat tűztük ki, hogy a gondos kezelés mellett megszüntessük a cipőből való újrafertőzés lehetőségét azáltal, hogy a cipőt valamennyi mikróbától, de főleg a gombáktól és baktériumoktól megszabadítsuk. Ezen eljárás alkalmával a cipő teljes körű fertőtlenítése során elérhető egy hatásos, egyszerű és minden kémiai szer mentes megoldás a körömgomba felülfertőzése ellen.

Volt egy célunk is, mégpedig az, hogy meggyőzzük a gombás betegeket, hogy érdemes a gombájukat kezelni, de az nem elég – a cipőt is szükséges

A KÖRÖMGOMBÁRÓL

Nem ritkán kiinduló pontja fájdalmas és nem veszélytelen bakteriális fertőzéseknek, mint például körömágygyulladás (Paronychia) vagy orbánc (Erysipel). Gyakran, szemmel alig vagy egyáltalán nem látható. Mikroszkopikus elváltozások a körömgomba határterületén, a bőrön belépő kapuja lehet a különböző baktériumoknak, mint streptokoccus vagy staphylokoccus. A körömgomba a lábujjakban perifériás keringési zavart okozhat, sőt az ujjak deformálódásához vezethet! A megvastagodott köröm gyakran nyomási tüneteket okoz a lábujjak bőrén, ami magában hordja a lábujjfekély képződésének veszélyét. A lábujjak és körmök deformitása akár a láb terhelhetőségére is kihatással lehet és a járásnál is nehézséget okozhat. A körömgomba előrehaladott stádiumban beidegzési zavar folytán érzékelési zavart okozhat! A kérdéses terület zsibbad, sőt érzéketlen lehet, aminek következtében észrevétlenül kicsiny sérülések keletkezhetnek. Súlyosabb esetben egy tervezett operáció ellenjavallatát jelentheti! A láb és boka operációja, különösen ortopédiai operáció előtt, mivel a fertőzés rizikója nagy, a sebész gyakran kénytelen a műtétet elhalasztani és megvárni, amíg a gombát elpusztítják.

Gyakran többszínű (sárga, barna, fekete, esetleg zöld) szinte mindig deformált köröm alatt gyakran rosszindulatú daganatok észrevétlenek maradhatnak. Különösen veszélyes a melanoma, az úgynevezett fekete bőrrák. Sok egyéb mellett ilyen betegség a pikkelysömör (psoriasis), amely a körömgombával gyakran összetéveszthető. A körömgomba része az úgynevezett diabétesz-láb-szindrómának! A diabétesz (cukorbetegség) már körömgombától függetlenül is ún. mikro- és makrocirkulációs zavarokat okoz a lábujjakban. Ezáltal megkönnyíti a körömgomba kialakulását, a meglévő körömgomba állapotát pedig rohamosan rontja. A gyakran meglévő és a körömgombát kísérő érzékelési zavarok – mint a zsibbadás -, könnyebben lehetővé teszik az apró sebek keletkezését, amelyek további kórokozók megtelepedéséhez vezethetnek.

A lábak ápolatlannak tűnnek. Gyakori problémát okozhat a társadalmi vagy társasági érintkezésben. A körömgomba nemcsak betegség, hanem szépséghiba is. Fürdő- vagy szauna látogatók körömgombáikkal nem szívesen látott vendégek!Ű A körömgombát nehéz elrejteni! Pedikűrösök illetve a manikűrösök nem tudják és nekik nem is szabad a körömgombát kezelni. A körömgomba orvosi kezelése és gyógyítása nem teszi a láb- és kézápolást feleslegessé, sőt kiegészítik egymást. A körömgomba spontán gyógyulása kizárt. A körömgomba az egyik leggyakoribb oka a kellemetlen lábszagnak. A körömszaru kémiai felbomlása a gombák által, különböző bűzös, kénes gázok felszabadulásához vezet. A körömgomba a cukorbetegeknél egy súlyosbító tényező A cukorbetegek több mint 30%-ának van körömgombája és 35% feletti azok száma, akiknek köröm- és bőrgombájuk van. Miután a cukorbetegek immunvédekezése gyengébb, a körömgomba elősegíti a a mély bakteriális seb- és csontfertőzések kialakulását. Gyakori a másodlagosan kialakuló orbánc (erysipel) vagy egy u.n. gramnegativ lábfertözés. Gyakoriak a körömágygyulladások (paronychia)

Gyakori a granuloma teleangiektaticum (=pyogenicum)

Ezért : Cukorbetegeknek mindig, minden orvosi vizitnél meg kell vizsgálni a lábait és körmeit. Amennyiben köröm, vagy lábgombára (bőr) utaló jeleket talál az orvos, vagy a pedikűrös, azonnal meg kell a vizsgálatot és kezelést kezdeni.

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír