GYIK

Tudástár

Gyakran ismételt kérdések

Egy szabadalmaztatott, 100% vegyszermentes és biztonságos antibakteriális, vírus és gombaölő, légtisztító és szagtalanító eljárás.

Az Ozone Med Systems technológia az ózon aktív oxigénjének erős oxidációs hatásán alapszik. Alkalmazása során egy nagy teljesítményű és egyedülálló hatékonyságú mobil ózongenerátor ellenőrzött körülmények között a levegőben lévő oxigénből ózont állít elő és egyenletesen elteríti a helységben, majd a ciklus végén a felesleges ózont visszaalakítja tiszta oxigénné. A kezelés után a helyiségben az ózon koncentráció nem haladja meg a mindennapi értéket, ezért az azonnal használatba vehető. Ez az automatikus ózonaktivitás megszüntető ciklus különbözteti meg az Ozone Med Technológiát más ózonos kezelő eljárásoktól.

Az Ozone Med Systems technológia legfőbb jellemzői:

100%-ban vegyszermentes: Az ózonmed eljárás teljesen környezetbarát, bio fertőtlenítő eljárás, megfelelő alternatívája minden vegyszeres és klóros vegyületet használó technológiának.

Teljesen biztonságos: Az ózonra vonatkozó előírásokat betartva alkalmazása teljesen veszélytelen.

Az eljárás során nem maradnak vissza káros vegyszermaradványok

Maximális hatékonyság: A penész, gombaspórák ellen, kellemetlen szagok megszüntetésére, tűzkár utáni szagtalanításra, füstmentesítésre, árvizek csőtörések beázások utáni fertőtlenítésre, és megfelel az egészségügyi és közintézményekben támasztott higiéniai követelményeknek.

Gyors: Egy kezelés akár 20 – 45 perc alatt elvégezhető elérve a kívánt eredményt.
Költségkimélő: Nagy hatékonysággal, rövid idő alatt és egyszerűen végezhető eljárás.

Nincs várakozási idő ami az egyéb vegyszeres eljárásoknál megszokott. Fizikai állapota normál körülmények között.

Foglakozás-biztonsági és egészségügyi szempontból a következő fontos adatokat kell tudni: az adatok kanadai, Egyesült Államok-beli mérésekre hivatkoznak.

(Worker’s Compensation Board) Az ózon biztonságos megengedett szintje, 0.08ppm. Fontos, hogy ez az adat azokra vonatkozik akik heti 5 alkalommal, napi 8 órán át folyamatosan ilyen szintű koncentrációnak vannak kitéve.. A megengedett szint elérése esetén rövid ideig fejfájás, szem irritáció, torok fájás érzése fordulhat elő.

Igen. Az ózonnal történő fertőtlenítés egyik fő előnye a vegyszeres takarítással szemben, hogy az ózon az eljárás során a kezelt helyiség minden apró szegletébe elér, azokra a helyekre is ami takarító eszközzel nem érhető el. Az ózonos eljárás nem helyettesíti a porszívózást , kiegészítő fertőtlenítő eljárásként használandó. A kezelés során az ágyneműben, takaróban, szőnyegben és egyéb textiliában megbúvó poratkák, allergének is elpusztulnak. A levegő tiszta, friss és allergén mentes lesz.

Az ózongenerátor az oxigénből ózon molekulákat képez. Alapesetben az oxigén két atomos molekula, de az ózongenerátor segítségével átalakul háromatomos ózonmolekulává, mely egy lazább kötést eredményez. Az ózonmolekulák nagyon tiszta és erős oxidáló gázt képeznek. Az oxidáció miatt remek csírátlanító, fertőtlenítő hatással bír. Megfelelő körülmények között akár 3.000-szer erősebb fertőtlenítő hatása is lehet, mint a klórnak. Az oxidáció következtében a szagot okozó vírusok, baktériumok és az egyéb szerves anyagok lebomlanak.

Igen. Mivel az ózon egy instabil molekula, gyorsan oxigénné és egy egyatomos oxigén molekulává válik, A felszabadult oxigénatom amint találkozik egy mikroorganizmussal, szagmolekulával reakcióba lép vele és megköti azt, így megszűnik a kellemetlen szag a kezelt helyiségben.

Igen. Az ózon az egyik legerősebb fertőtlenítő szer, 3000-szer hatékonyabb, mint a klór. Amint kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, vagy oldott oxidálható ásványi anyaggal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt. Az ózonos fertótlenítés következtében a vírusok, baktériumok, gombák, allergének elpusztulnak mert az ózonnal történő oxidálási folyamat során a mikroorganizmusok nem képesek immunitást felépíteni.

Fertőtlenítés ózóntechnológával

Szolgáltatásaink

Image Box
Otthoni szolgáltatásaink
Image Box
Üzleti szolgáltatásaink
Image Box
Autóklíma tisztítás

Kérjen visszahívást

Adja meg telefonszámát, elérhetőségeit és 24 órán belül visszahívjuk.

Telefon:

06 20 430 8999

Hívhatóak vagyunk

09:00-18:00 (Hét.-Vas.)
  Közösségi média

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír