Használati utasítás

Szabadalmaztatott eljárásnak köszönhetően a Medino ózonkészülék rövid idő alatt nagy koncentrációban képes ózont előállítani, melynek fertőtlenítő képessége 99,9%-os hatékonysággal elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, körömgombát,  penészgombákat, atkákat, kellemetlen szagokat, illetve egyéb más kórokozókat. Az ózon a fertőtlenítő folyamat közben – de rövid idő alatt önmagától is – tiszta oxigénre bomlik.

1. KÖRÖMGOMBA:
Csatlakoztassa a készüléket a hozzáadott kábellel a hálózati konnektorhoz Válasza ki a készüléknél levő használati utasításban a kívánt gombamentesítő hatást ( magas – HIGH vagy alacsonyabb LOW ózon kibocsájtás ) és tegye a készülék előlapján levő kifújó nyílást az ujja körmére. Ajánlatos használni az Automata üzemmódot, mely 5 perc kifújás után
automatikusan leáll. Használata közben érezhető egy fertőtlenítő szag, mely az emberi egészségre ártalmatlan. Minden esetben azzal a gombbal kapcsolja ki a készüléket, amellyel bekapcsolta. Használat után vegye ki a konnektorból a csatlakozót.

2. LÁBGOMBÁS CIPŐ GOMBAMENTESÍTÉSE:
Csatlakoztassa a készüléket a hozzáadott kábellel a hálózati konnektorhoz Válasza ki a készüléknél levő használati utasításban a kívánt gombamentesítő hatást. Ajánlatos használni a magas ( HIGH ) fokozat használata 10 perc üzemidőre cipőnként. Használata közben érezhető egy fertőtlenítő szag, mely az emberi egészségre ártalmatlan. Tegye a készülék előlapján levő kifújó nyílást a cipőbe. Minden esetben azzal a gombbal kapcsolja ki a készüléket, amellyel bekapcsolta. Használat után vegye ki a konnektorból a csatlakozót.

3. Otthoni használat esetén, kérem, olvassa el a készülékhez mellékelt használati utasítást.

Közösségi média

Elérhetőségek

1162 Budapest,
Szent Korona utca 152
E-mail: info@ozonmed.hu

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek
09:00  – 18:00 

Szombat – Vasárnap
10:00 – 16:00 

Ha kérdése van,
hivjon minkett
vagy keressen elérhetőségeinken.

Friss hír

Elérhetőségek

1162 Budapest,
Szent Korona utca 152
E-mail: info@ozonmed.hu

Nyitvatartás

Hétfő- Péntek
09:00  – 18:00 

Szombat – Vasárnap
10:00 – 16:00 

Ha kérdése van,
hivjon minkett
vagy keressen elérhetőségeinken.

Friss hír