Hol és Mire használjuk az ózont?

ÓZONMED

A legerősebb fertőtlenítő

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja, ez által kiszűrhetővé teszi.Hatékonyan használhatók az ózongépek mindenhol, ahol a bakteriális és más szerves és szervetlen szennyeződések és az általuk előidézett szagok megszüntetése alapvető higiéniai követelmény és ahol erre a célra jelenleg káros vegyszeres anyagokat használnak.Kiemelten ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol sok ember tartozódik, mint például: éttermek, szépségszalonok egészségügyi intézmények, szállodák, torna-, edzőtermek, iskolák, pénzintézmények, stb, de mint egyedülállóan hatékony vegyszer nélküli eljárás biztonsággal alkalmazható az élelmiszeripar számos területén is. (feldolgozás, szállítás, tárolás, értékesítés).

Mai napjainkban nélkülözhetetlen a takarító cégek számára, pontosan a fentebb felsorolt okok miatt. Ennek az innovatív zöld technológiának segítségével ki lehet váltani a vegyi fertőtlenítést, megőrizve a természetes, tiszta környezetet.Az ózonos kezelés teljesen vegyszermentes, 100%-ig környezetbarát BIO eljárás. A kezelés nem igényli a helyiségben tárolt bútorok, eszközök kipakolását, az ózon nem tesz kárt a berendezésekben. A kezelés viszonylag rövid ideig tart és annak befejezése után a terület azonnal használatba vehető. Hatékonyságát számos tudományos kutatás igazolja.

A környezettudatos felelős gondolkodás jegyében az ózon fertőtlenítés technológiáját egyre szélesebb körben használják leváltva ezzel a környezetkárosító hagyományos vegyszeres fertőtlenítő eljárásokat!

Éttermek, konyhák fertőtlenítése ózonnal

Azokban a helyiségekben ahol ételeink készülnek elemi követelmény a higiénia biztosítása. Legyen szó éttermi, szállodai konyháról, vagy közüzemi étkeztető helyekről. Az élelmiszer-biztonsági higiéniás szabályok, előírások (Pl. HACCP) betartását mindig szem előtt kell tartani, mert egy fertőzés súlyos személyi és anyagi következményekkel járhat az üzemeltető számára. A szigorú higiéniai előírások folyamatos fenntartása komoly feladatot jelent a konyhát, éttermet üzemeltetők számára.

Az Ozone Med Technológiai eljárással a konyhai pultokon, szekrényekben, tűzhelyeken, asztalokon, stb. található mikroorganizmusok vegyszermentesen pusztíthatóak el. Az általunk használt nagy teljesítményű, prefesszionális ózongenerátorok segítségével rövid idő alatt, nagy menyiségű ózon kibocsátás érhető el, mely biztosítja a teljeskörű fertőtlenítést. Az ózonos kezelés fertőtlenítő hatása mellett erősen szagtalanít is. Amennyiben az Ozone Med Systems eljárást a vendégtérben alkalmazzuk, akkor elkerülhetjük az ételszagok beívódását a berendezési tárgyakba. A vendégek sokkal jobb érzéssel lépnek be olyan vendéglátó helyiségekbe, illetve szívesebben térnek oda vissza is, ha érzik a higiénia és a tisztaság illatát. Az ózont O3 alkalmazó eljárás garantálja, hogy fertőtleníti és szagtalanítja a felületeket és a légteret. Kiemelten fontos, hogy az élelmiszerekkel érintkezve nem okoz semmilyen íz vagy állagromlást, illetve változást azokban. Az ózonos fertőtlenítés az élelmiszeriparban régóta használt és bevált módja a fertőtlenítésre és csírátlanításra. Az ózont European Food Safety Authority Comission által 2003. május 16-án kibocsátott 2003/40/EC direktíva az emberi fogyasztásra szánt élelmiszerekkel használhatónak minősíti, és rá vonatkozóan alkalmazhatóvá teszi a bizottság korábban elfogadott, az élelmiszerláncokra és az állati egészség megőrzésre vonatkozó feltételeit.

Forrás: 2003/40/EC direktíva

Tárgyalók, konferencia termek szagtalanítása fertőtlenítése ózonnal

Egy konferencián a világ minden részéről megfordulhatnak emberek, a kórokozók, vírusok és baktériumok megjelenésének esélye nagyobb. A vírusos időszakokban a fertőzések terjedésének melegágya az olyan zárt légterű helyiség ahol azonos időben sok ember tartózkodik. Ezeken a helyeken alapos tisztításra, fertőtlenítésre lenne szükség, akár folyamatosan, a fertőzések elterjedésének megelőzésére. Nem csak az ügyfelek és a konferencián résztvevők védelmében, hanem az ott dolgozó emberek egészségének megőrzése céljából is. A hagyományos takarítási eljárások nem terjednek ki megfelelően a fertőtlenítésre. Ennek a legfőbb oka, hogy az alapos fertőtlenítés hagyományos eljárással időigényes és így jelentős költséggel járó feladat.

Az ózonos fertőtlenítés tökéletesíti és kiegészíti a hagyományos takarítást. Az Ozone Med Systems eljárás egyszerű és költséghatékony megoldás erre a problémára. Az ózonos fertőtlenítés rövid idő alatt elvégezhető, a helyiség higiénikus és kellemetlen szagoktól mentes lesz. A levegőben megjelenő és terjedő, a berendezési tárgyakon, eszközökön megtelepedő vírusok, baktériumok, allergének fertőzést okozhatnak. Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás az egyik leghatékonyabb, leggyorsabb megoldás a vírusokkal, baktériumokkal, allergénekkel szemben. Az eljárás során használatos ózongenerátor által kibocsátott erős koncentrációban megjelenő ózon elpusztítja a vele kapcsolatba kerülő mikroorganizmusokat, így a kezelést követően a helyiség higiénikus, a levegő pedig tiszta, kellemes illatú lesz. A kezelést követően nincs szükség utólagos szellőztetésre, káros anyagok nem marad hátra.

A kezelés következtében a termek fertőtlenitése és szagtalanítása a 100 % környezetbarát és vegyszermentes eljárás következtében hosszú ideig friss illatot hagy maga után. Nem igényel extra előkészületet, rövid idő alatt elvégezhető, az eljárás ideje 20 – 60 perc és a helyiség azonnal használatba vehető.

Ózonos fertőtlenítés a magánrendelőkben

Az egészségügyi ellátás jelentős része magánrendelőkben folyik. A magánrendelőkben kiemelt figyelmet fordítanak a tisztaságra és a higiéniára, szem előtt tartva ennek költséghatékony megvalósítását. Az ózon, az orvosi rendelőkben megtalálható, mint fertőtlenítő szer, a gyógyászatban használatos vegyület. A kórokozó mentes rendelő, a tiszta levegő, a higiénia megtartása alapvető, szigorú követelmény a magán orvosi rendelőkkel szemben is.

A kórokozómentes környezet biztosításához a legjobb megoldás az ózonos fertőtlenítés. Az ózonmed eljárással vegyszermentesen, hatékonyan, gyorsan fertőtleníthető a helyiség és az abban található minden berendezés. Az Ozone Med Systems technológia biztonságos.

Az ózonos fertőtlenítő eljárásunk fontos jellemzője, hogy az eljárás során nem maradnak hátra vegyszermaradványok, szemben a klóros fertőtlenítés során. A művelet végén az ózon azonnal visszaalakul oxigénné, így a helyiség várakozás nélkül használatba vehető. Az ózon nem tesz kárt a berendezésekben és az eszközökben. Az eljárás során az ózon generátorral előállított nagy koncentrációjú ózon mivel nagyon reakcióképes, mindent elpusztít, amivel kapcsolatba lép, legyen az baktérium, vírus, penész vagy gombaspóra. A kezelés után nem marad hátra káros anyag a levegőben, utólagos szellőztetésre nincs szükség.

Vegyszermentes fertőtlenítés orvosi rendelőkben, kórtermekben, műtőkben csak az ózon erejével

Kórházak, kórtermek, kezelők, műtők alapvető higiéniai követelménye a tiszta és steril környezet. Az ózon aktív oxigénes sterilizáló hatása és alkalmazásának hatékonysága sok esetben meghaladja a vegyszerekét és 100 % környezetbarát vegyszermentes eljárás. Az Ozone Med Systems eljárás egyszerű, és szuper gyorsan éri el a kívánt fertőtlenítő, antibakteriális és vírusölő hatását. Szívesen alkalmazzák az ózonfertőtlenítést kórházakban, orvosi rendelőkben, hogy megakadályozzák a fertőzések megjelenését és továbbterjedését. A helyiség minden területére, felületére és az eszközökre is kiterjed az ózon aktív oxigénjének fertőtlenítő hatása.

Hatékonyságára jellemző, hogy alkalmazásával elérhetők a helyiség olyan részei is, amelyek a hagyományos fertőtlenítési eljárással nem, vagy csak nagyon munkaigényesen. Az ózonos fertőtlenítés rövidebb idő alatt kb. 30 – 60 perc alatt elvégezhető, szemben az időigényes, hagyományos fertőtlenítő eljárással. Az ózonos fertőtlenítő eljárás alkalmazása kifejezetten költség és munkaidőbarát.

Az ozonmed eljárás rendkívül eredményesen használható gyermekorvosi rendelőkben, fogorvosi rendelőkben, fogászati implantációs laborokban, általános egészségügyi helyiségekben, bőrgyógyászati kezelőkben, nőgyógyászati magánrendelőkben, tüdőgondozó intézményekben, sebészeteken, mozgásszervi és rehabilitációs intézetekben illetve mindezek közös várótermeiben. A fentiekben írtakon kívül az eljárás biztonsággal alkalmazható minden olyan helyszínen ahol a maximális higiénia alapkövetelmény.

Bölcsődék, óvodák, iskolák ózonos fertőtlenítése

Amikor a gyermekek közösségbe kerülnek, fokozottan ki vannak téve a fertőzéseknek, hiszen új kórokozókkal, bacilusokkal kell megismerkedni immunrendszerüknek. Bizonyos betegségek ellen a védőoltások segítségével kialakul a védettség, de az immunrendszer nincs felkészülve az összes kórokozó leküzdésére, ezért a gyermekek környezetét fertőtlenítéssel lehet egészségesebbé tenni. A járványok idején az ózonos fertőtlenítéssel gyorsan elpusztíthatóak a vírusok, baktériumok, ezzel nagymértékben csökkenthető a járvány tovább terjedése, így védve meg a gyermekeket. A gyermek és oktatási intézményekben a higiénia fenntartásához az ózonos fertőtlenítéssel, vegyszermentesen érhető el a tökéletes hatás. A textíliákba, ágyneműkbe, matracokba, szivacsokba is bejut az ózon és az ott megtelepedett poratkákat, allergén anyagokat megsemmisíti.

Az ózongenerátor segítségével a termekben, játékokon, polcokon, mellékhelyiségekben minden, szemmel nem látható kórokozó elpusztul. Az eljárás végén az extra töménységű ózon visszaalakul friss oxigénné, így nem marad káros anyag utána, nincs szükség szellőztetésre, a helyiség azonnal használhatóvá válik. Nagy hatékonysággal, gyorsan, biztonsággal biztosítható a gyermekek számára a baktérium illetve vírusmentes, higiénikus és friss levegőjű környezet. Gyermekkorban a személyi higiénia még nem alakult ki, ezért nekünk felnőtteknek kell helyettük erre odafigyelnünk.

Az Ozone Med Systems kezelés biztonsággal alkalmazható bölcsődékben, óvodákban és iskolákban. Az eljárással teljesen vegyszermentesen és biztonságosan fertőtleníthetjük a gyermekek környezetét megakadályozva, hogy a levegőben terjedő vagy a játékaikon megtelepedett kórokozók megbetegítsék őket. Az ózonos fertőtlenítés legfontosabb előnye a vegyszeres fertőtlenítő eljárásokkal szemben, hogy a kezelés után nem marad egészségre ártalmas vegyszermaradvány

Edzőtermek, mosdók és öltözők fertőtlenítése ózonnal

Az irodák, éttermek, bevásárló központok, közintézmények, edzőtermek mosdóiban megforduló látogatók. Higiénia biztonsága érdekben az üzemeltetők folyamatos feladata a tisztaság biztosítása, megőrzése.

Az edzőgépek és eszközök, az öltőzök valamint a mosdó helyiségek felületeiről a leggondosabb odafigyelés mellett sem távolíthatók el hatékonyan a baktériumok és a mikroorganizmusok, mert méretüknél fogva a nehezen elérhető és a szemmel láthatatlan résekben is megtelepednek. Ezekben a helyiségekben azonnali és vegyszermentes megoldás az Ozone Med Systems fertőtlenítés.

Az ózon fertőtlenítő hatása a klórnál 3000-szer erősebb. Az ózongenerátor segítségével előállított erős és nagy koncentrációjú ózon a vele kapcsolatba lépő minden molekulát semlegesít, a mikroorganizmusokat elpusztítja, mert azok nem képesek ellene az immunitást felépíteni.

A vegyszermentes, gyors kezelés után nem marad hátra semmilyen nyom, csak kellemes, friss és tiszta illat érződik a helyiségben.

Idősotthonok, idősgondozók fertőtlenítése és szagtalanítása ózonnal

A szépkorúak szervezete már kevésbé tud ellenállni a vírusok, baktériumok, gombák okozta fertőzéseknek. A kórokozómentes és szagtalan környezet számukra is nagyon fontos. Az életterük folyamatos tisztán tartása, fertőtlenítése vegyszermentesen, könnyen megoldható az Ozone Med Systems eljárással.

Az Ozonmed Technológia alkalmazása teljesen elpusztítja a levegőben, a felületeken, kárpitokban és az ágyneműkben lévő vírusokat, baktériumokat, gombákat, atkákat és megszünteti a kellemetlen szagokat is.

Alkalmazásával, megelőzhetők azok a betegségek amelyek vírusos vagy bakteriális fertőzések következtében alakulnak ki. A fertőtlenítés mellett a szagtalanítás is hatékonyan elvégezhető, így az otthon lakói tiszta és friss illatú környezetben élhetik napjaikat.

Egy egyszerű higiéniai ózonos kezeléssel elpusztítható a kórokozók 99,9%-a. Az ózonmed eljárás egyszerű, nem igényel bonyolultabb előkészületet.

Rövid időt vesz igénybe, lakószobaként általában 20 – 30 percet. Az ózonos kezelés 100 % vegyszermentes Bio eljárás, befejeztével elpusztulnak a baktériumok, vírusok ill. allergén anyagok. A lakószoba, helyiség a kezelés után azonnal használatba vehető, nincs várakozási idő. Teljes biztonsággal alkalmazható idősotthonokban, szociális gondozó intézményekben, idősgondozó intézményekben.

Hotelek, szálláshelyek ózonos tisztítása és szagtalanítása

A szállodák, hotelek, panziók folyamatos erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a vendégek elégedettek legyenek és a jövőben is visszatérjenek hozzájuk. Az elégedettséghez nagymértékben hozzájárulhat az is, ha a szoba, fürdőszoba tiszta és illatos. A hotelek, panziók és minden szálláshely sikeres üzemeltetéshez alapvető követelmény a szobák tisztasága és higiénikussága. Amikor egy vendég először lép be a szobába, soha nem szabad éreznie az előző bérlő ott tartózkodásának nyomait, különös tekintettel a szagokra! A vendégek szívesebben térnek vissza, ajánlják másoknak azokat a szálláshelyeket ahol érezhető a higiénia, tisztaság. A vegyszeres textiltisztító, az illatosító használata, az erős porszívó igénybevétele sem biztosítja azt a tisztaságot, amit az ózonos fertőtlenítéssel el lehet érni. Az ózonos fertőtlenítés során az ózon megköti a szagmolekulákat, a mikroorganizmusokat elpusztítja így a szobából, mellékhelyiségekből a kellemetlen szagok, kórokozók eltűnnek, a matracban megbúvó atkák elpusztulnak, az ágynemű újra friss illatú lesz.

Az ózonos fertőtlenítéssel környezetbarát módon érhető el a leghatásosabb eredmény. Az eljárás végén az ózon visszabomlik oxigénné, így semmilyen káros anyag nem marad a levegőben csak a friss illat. A takarítást követően 20 – 30 perc alatt elvégezhető a vegyszermentes, gyors, hatékony ózonos fertőtlenítés, aminek eredményét a vendégek is értékelni fogják. Az eljárást követően nincs szükség szellőztetésre, várakozásra, az eredmény azonnal érezhető friss és tiszta oxigén hatásaként. Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt. Az Ozone Med Systems technológia 100 % környezetbarát és vegyszermentes eljárás.

Ügyfélszolgálati irodák, várótermek és közösségi helyiségek fertőtlenítése ózonnal

Egy nagy váróteremben, ügyfélszolgálati irodában, ahol sok ember várakozik, intézi ügyeit, a vírusos időszakokban jobban ki van téve a fertőzés veszélyének. A kórokozók, vírusok, bacilusok a zárt térben gyorsan terjednek, ezért a fertőtlenítés, a tisztaság fenntartása folyamatos kihívást jelent az üzemeltetők számára az ügyfelek és az ott dolgozó munkatársak egészségének megóvása érdekében. A vegyszeres tisztítás helyett ezeken a területeken sokkal hatékonyabb megoldás az Ozone Med Systems eljárással történő ózonos fertőtlenítés. Az eljárás során használt ózon generátor által keletkező nagy koncentrációjú ózon elpusztít minden vele kapcsolatba kerülő mikroorganizmust, mert nem képes az immunitást kiépíteni az ózonnal szemben. Ez a fertőtlenítő eljárás vegyszermentesen, környezet barát módon fejti ki hatását. A kezelést követően a helyiség, valamint a benne található berendezési tárgyak vírustól, baktériumtól, mikroorganizmustól mentesek lesznek, a levegő pedig tiszta, kellemes illatúvá válik.

Az Ozonmed Technológiai fertőtlenítés 100% környezetbarát és vegyszermentes, rendkívül gyors és hatékony eljárás. A hagyományos és vegyszeres takarítási eljárások megfelelően nem terjednek ki az alapos fertőtlenítésre. Ennek a legfőbb oka, hogy a vegyszeres fertőtlenítés a hagyományos eljárással időigényes és így jelentős költséggel jár. Az ózonos Bio fertőtlenítés tökéletesíti és kiegészíti a hagyományos vegyszeres takarítást. Az Ozone Med Systems technológia egyszerű és költséghatékony megoldás erre a problémára.

Az ozonmed fertőtlenítés rendkívül rövid idő alatt elvégezhető, a helyiség higiénikus, friss illatú és kellemetlen szagoktól mentes lesz. Az ózonos fertőtlenítés előnyei többek között, hogy 100 % vegyszermentes, rendkívül erős fertőtlenítő és szagtalanító hatású, rendkívüli helyzetekben is eredményesen használható, rövid időn belül ható eljárás. A helyiség a kezelés után azonnal használatba vehető.

Buszok, személyszállító járművek ózonos fertőtlenítő és szagtalanító kezelése az Ozone Med Systems technikával

Az autók, buszok klíma berendezése, amely, sötét nedves, remek búvó helye lehet a baktériumok, penész és gomba spórák számára. A nem tisztított klímából az ott lapuló kórokozók bekerülnek az utastérbe, ami kellemetlen szagot idéz elő, belélegezve pedig allergiás tüneteket, légúti megbetegedést okozhatnak. A légiós betegséget a Legionella családba tartozó baktériumok okozzák, azok közül is főleg a Legionella pneumophila 1 – 7 szerocsoportba tartózók. A kórokozó megél a szabad vizekben, terjedését a nem helyesen és időben karbantartót légkondicionáló berendezések segítik elő és terjesztik. A személyszállító gépjárművek klíma berendezését célszerű ezért évente legalább egy alkalommal kifertőtleníti, hogy az utastérbe visszakeringtetett levegő tiszta, baktériummentes legyen. Az ozonmed eljárás egy hatékony, gyors, vegyszermentes megoldás a probléma megszüntetésére. A klímaberendezés tisztítása mellett egyben az utastér és a kárpit fertőtlenítése is megtörténik a kezelés során.

Amennyiben a gépjárműben korábban kellemetlen dohányfüst szag volt, úgy az is teljesen megszűnik, nincs szükség tovább illatosítóra. Az ózonos tisztítás során a nagy koncentrációban keletkező ózon behatol a klíma berendezés minden eldugott résébe és elpusztít minden, vele kapcsolatba kerülő molekulát. Az ozonmed eljárással a kezelés végén az ózon visszaredukálódik oxigénné, így nem marad hátra semmilyen káros anyag, nincs szükség utólagos szellőztetésre, az autó, autóbusz azonnal használható. Az ózonos klímatisztítás, fertőtlenítés és szagtalanítás előnye, hogy 100% vegyszermentes, egyidejűleg megoldja a baktériumokkal szennyezett klímaproblémákat. A jármű telephelyén illetve az otthonában is megoldható és rövid kb. 15 – 45 percig tart az eljárás. Kezelés után a jármű azonnal használható.

Hűtőgépjárművek és egyéb teherautók rakterének ózonos fertőtlenítése, szagtalanítása

A hűtőkamionok és egyéb áruszállító teherautók rakterében különféle áruk szállítása történik, különféle helyekről illetve helyekre. Lehetnek olyan anyagok is a szállított áruk között amelyek kellemetlen szagúak a csomagolásukon por, kórokozó telepedhet meg vagy gyorsan romlandók.

Az Ozone Med Systems technológia vegyszer nélkül 99,99%-os hatékonysággal, gyorsan pusztítja el a mikroorganizmusokat és megszünteti a szagokat. A kezelés rövid idő alatt elvégezhető a teherautó telephelyén, de akár a rakodás helyszínén is.

Az Ozonmed Technológiájú raktér-fertőtlenítés előnyei:

100% vegyszermentes és környezetbarát eljárás. Erős hatású fertőtlenítő, antibakteriális, vírusölő és szagtalanító. Élelmiszerekkel kompatibilis és a frissességüket támogatja. Száraz fertőtlenítés. Rövid idő alatt elvégezhető: általában 20-45 perc. A telephelyen, vagy rakodás helyszínén is elvégezhető. Áruval feltöltött raktérben is elvégezhető. A raktér biztonságos, hatékony, vegyszermentes, gyors fertőtlenítésére a legjobb megoldás az ozonmed eljárás használata. A raktér ózonos kezelése biztosítja a megfelelő higiénikus körülményeket az erre érzékeny áruféleségek szállításának folyamán.

Az ózongenerátor használatával a raktérbe kerülő erős koncentrációjú ózon elpusztít minden vele találkozó bakteriális, vírusos, penészes molekulát. A szemmel nem látható kórokozók, mikroorganizmusok a kezelés végére megsemmisülnek és a raktérben tiszta, vegyszermentes, oxigéndús levegő lesz.

Állatorvosi rendelők és váróhelyeinek ózonos fertőtlenítése illetve szagtalanítása

Az állatorvosi műtők, rendelők és váróinak higiéniai karbantartására kifejezetten hasznos és ajánlott az Ozone Med Systems fertőtlenítési technológiája. Ezekre a helyekre jellemző szagok akár havi egy alkalommal történő fertőtlenítés útján megszüntethetőek és az egészségügyi követelményeknek megfelelően megteremthető a tiszta, friss higiénikus környezet. Fertőtlenítsen és szagtalanítson 100% vegyszermentesen és biztonságosan, csak az ózon erejével. Az Ozone Med Systems eljárás során használt háromatomos oxigén instabil molekula, mely hatékonyabb, mint más vegyszeres fertőtlenítő eljárás. A kezelés során alkalmazott ózon egyenletesen eloszlik a helyiségben és eljut az olyan nehezen hozzáférhető helyekre is ahol a hagyományos törölgetős fertőtlenítés nem alkalmazható. A vegyszermentes ózonos takarítási eljárás nem csak szagtalanít, hanem antibakteriális és vírusölő tulajdonságával hasznos feladatot lát el az egészségügy területén. Hatásaként megszünteti a kellemetlen szagokat, gombaspórákat és friss tiszta levegőt teremt. Az Ozone Med Systems technológia biztonságos fertőtlenítő és szagtalanító eljárás.

Az ózonos fertőtlenítő eljárás kiemelt jellemzője, hogy az eljárás során nem maradnak hátra vegyszermaradványok mint a egyéb vegyszeres és klóros fertőtlenítés során. Az eljárás végén az ózont visszaalakítjuk oxigénné, így a helység azonnal használatba vehető, nincs szükség szellőztetésre illetve várakozásra.

Rendszeres ózonos kezeléssel jelentősen csökkenthető pl. a váróhelyiségek tisztításához használt vegyszerek mennyisége. A kutyusok, cicusok és egyéb állatok kifinomult szaglására ez kifejezetten jótékony hatással van. Az eljárás nem tesz kárt a berendezésekben és az orvosi és más eszközökben, de a fertőtlenítő feladatát tökéletesen elvégzi.

Lakásfertőtlenítés és higiéniás tisztítás betegség megelőzéshez vagy kórházi kezelés utáni lábadozáshoz

Már egyetlen kezeléssel egészségessé tesszük otthonát egy 100% környezetbarát illetve természetes vegyszer nélküli technológiával, mely az ózon rendkívüli fertőtlenítő hatását alkalmazza. Az Ozone Med Systems higiénia eljárás rövid idő alatt elpusztítja a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, semlegesíti a polleneket és más allergiát okozó részecskéket, megszünteti a füst-, cigaretta szagot és egyéb kellemetlen szagokat. A fertőtlenítés 99,9 %-os hatékonysággal pusztítja el a baktériumokat, vírusokat és egyéb kórokozókat, valamint a kezelés során az allergia bizonyos típusaiért felelős gombák és poratkák is elpusztulnak. Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott légúti megbetegedéssel, allergiával élőknek, dohányzást elhagyóknak, betegségből lábadozóknak, műtéti beavatkozás után lévőknek vagy járványos illetve fertőzéses időszakban megelőzés céljából. Az ózonmed technológiával történő fertőtlenítés steril környezetet teremt a lakásokban és a helyiségekben.

Miért előnyösebb az ózonos fertőtlenítés a vegyszeressel szemben?

Az ózon alkalmazása egy természetes folyamat alkalmazása a mindennapokba. Az ózonos kezelés során nem használunk vegyszert, ugyanakkor az egyik leghatékonyabb ellenszere a kórokozóknak, penészgombáknak. Ezt számos tudományos kutatás és orvosi publikáció is alátámasztja. A kezelés egyszerű, rövid ideig tart nem igényel különösebb előkészületet. Eredménye egy garantáltan kórokozómentes környezet, ami elengedhetetlen betegségből lábadozóknak, műtét után lévőknek, vagy csak a betegségek megelőzéséhez.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegy fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír