Hotelek, szálláshelyek

ÓZONMED

Hotelek, szálláshelyek ózonos tisztítása és szagtalanítása

 szállodák, hotelek, panziók folyamatos erőfeszítéseket tesznek azért, hogy a vendégek elégedettek legyenek és a jövőben is visszatérjenek hozzájuk. Az elégedettséghez nagymértékben hozzájárulhat az is, ha a szoba, fürdőszoba tiszta, penészmentes és illatos. A hotelek, panziók és minden szálláshely sikeres üzemeltetéshez alapvető követelmény a szobák tisztasága és higiénikussága. Amikor egy vendég először lép be a szobába, soha nem szabad éreznie az előző bérlő ott tartózkodásának nyomait, különös tekintettel a szagokra, illetve a fürdőszobában megtelepedett penészre gondolva! A vendégek szívesebben térnek vissza, ajánlják másoknak azokat a szálláshelyeket, ahol érezhető a higiénia, tisztaság. A vegyszeres textiltisztító, az illatosító használata, az erős porszívó igénybevétele sem biztosítja azt a tisztaságot, amit az ózonos fertőtlenítéssel el lehet érni. Az ózonos fertőtlenítés során az ózon megköti a szagmolekulákat, a mikroorganizmusokat elpusztítja, így a szobából, mellékhelyiségekből a kellemetlen szagok, kórokozók, penésztelepek eltűnnek, a matracban megbúvó atkák elpusztulnak, és az ágynemű újra friss illatú lesz.

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Az ózonos fertőtlenítéssel környezetbarát módon érhető el a leghatásosabb eredmény. Az eljárás végén az ózon visszabomlik oxigénné, így semmilyen káros anyag nem marad a levegőben, csak a friss illat. A takarítást követően 20-30 perc alatt elvégezhető a vegyszermentes, gyors, hatékony ózonos fertőtlenítés, aminek eredményét a vendégek is értékelni fogják. Az eljárást követően nincs szükség szellőztetésre, várakozásra, az eredmény azonnal érezhető, friss és tiszta oxigén hatásaként. Fontos tudni, hogy az ózonos tisztítás nem hagy nyomot a kárpitban és szövetekben, de nem távolítja el a látható szennyeződéseket, foltokat, azaz nem pótolja a hagyományos takarítást, csak tökéletesíti és kiegészíti azt. Az Ozone Med Systems technológia 100 % környezetbarát és vegyszermentes eljárás.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír