Hűtőgépjárművek és egyéb teherautók rakterei

ÓZONMED

Hűtőgépjárművek és egyéb teherautók rakterének ózonos fertőtlenítése, szagtalanítása ózonos fertőtlenítése, illetve szagtalanítása

A hűtőkamionok és egyéb áruszállító teherautók rakterében különféle áruk szállítása történik, különféle helyekről illetve helyekre. Lehetnek olyan anyagok is a szállított áruk között amelyek kellemetlen szagúak, a csomagolásukon por, kórokozók telepedhet meg vagy gyorsan romlandóak. Az Ozone Med Systems technológia vegyszer nélkül 99,99%-os hatékonysággal, gyorsan pusztítja el a mikroorganizmusokat és megszünteti a kellemetlen szagokat. A kezelés rövid idő alatt elvégezhető, a teherautó telephelyén, vagy akár a rakodás helyszínén is.

Az Ozone Med technológiájú raktér-fertőtlenítés előnyei:

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Az ózonnak köszönhetően 100% vegyszermentes és környezetbarát, száraz fertőtlenítés. Erős fertőtlenítő, antibakteriális, vírusölő és szagtalanító eljárás. Élelmiszerekkel kompatibilis és a frissességüket támogatja. Rövid idő alatt elvégezhető: általában 20-45 perc. Telephelyen, vagy rakodási helyszíneken is elvégezhető az eljárás. (Áruval feltöltött raktérben is elvégezhető).

A raktér biztonságos, hatékony, vegyszermentes, gyors fertőtlenítésére a legjobb megoldás az Ozone Med eljárás használata. A raktér ózonos kezelése biztosítja a megfelelő higiénikus körülményeket az erre érzékeny áruféleségek szállításának folyamán. Az ózongenerátor használatával a raktérbe kerülő erős koncentrációjú ózon elpusztít minden vele találkozó bakteriális, vírusos, penészes molekulát. A szemmel nem látható kórokozók, mikroorganizmusok a kezelés végére megsemmisülnek és a raktérben tiszta, vegyszermentes, oxigéndús légtér lesz.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír