Munkahelyek, irodák és irodaházak

ÓZONMED

Ózonos légtisztítás, fertőtlenítés a munkahelyeken, irodákban és irodaházakban

Azokon a munkahelyeken, ahol több ember dolgozik egy légtérben, a fertőzések gyorsan terjednek, kellemetlen szagok alakulhatnak ki. Az irodai klíma készülékekbe bekerülő baktériumok, vírusok folyamatosan visszakeringenek a légtérbe, ahol a tovább- és felülfertőződés veszélye megnövekszik.

A megfelelő higiénia költsége megtérül. A betegség következtében kieső munkaerő mindenképpen veszteség a foglalkoztató számára. A járványos időszakokban a tömeges munkaerő kiesés fokozott anyagi terhet jelent egy vállalkozás számára.

A tiszta levegő visszaállításához, a baktériumok, vírusok és az allergének elpusztításához gyors, hatékony megoldást jelent az Ozone Med Systems fertőtlenítés ereje.

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Az Ozonmed fertőtlenítő eljárásnál használatos ózongenerátor készülékkel nagy koncentrációjú ózon állítható elő. Az ózon egyszerűen megsemmisíti a vele kapcsolatba kerülő bármiféle mikroorganizmust, baktériumot, vírust, gombát, szagmolekulát. Az ózon fertőtlenítő hatékonysága 3000-szer erősebb a klórnál, de a beavatkozás teljesen vegyszermentesen, 100% környezetbarát módon történik. Az eljárással egy időben az extra oxigén atom nagyon gyorsan elfogy, az ózon visszaalakul oxigénné, nyomában csak a tiszta, kellemes és friss levegő érezhető.

Az Ozonmed eljárás a berendezéseken, bútorokon nem tesz kárt, a megoldás gyors, hatékony és környezetbarát módon támogatja, hogy a kollégák egészséges, tiszta levegőjű környezetben dolgozhassanak.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír