Rólunk

ÓZONMED

Fertőtlenítsen 100 % vegyszermentesen, csak az ózon erejével!

Vállalkozásunk 2016. évben alakult.

Környezetbarát, 100% vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárást alkalmazunk, amely ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az ózonmed eljárás végén az előállított ózon tiszta oxigénné alakul, az eredmény egy kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezet.
Vállalkozásunk nagy tapasztalatokkal rendelkező gyártók termékeit forgalmazza. Az értékesítés mellett, szakmai tanácsadással, tájékoztatással és követéssel állunk vevőink rendelkezésére.

A fertőtlenítés az a terület, ahol Mi a jövő felé járunk.

 

ozone333

OZONE MED
100% BIO

Célunk és elhivatottságunk, hogy a fenntarthatóság jegyében a vegyszermentes ózonos fertőtlenítő eljárásunkkal értéket teremtsünk, mind a közületi, mind pedig a magán ügyfeleink részére.

Az ózonkészülékeket, illetve ózongenerátorokat használják az egészségügyi ellátásban, élelmiszeriparban, vendéglátóiparban, szállodaiparban, mezőgazdaságban, uszodatechnikában és manapság egyre tágabb körben alkalmazzák a tudatos és környezetbarát háztartásokban is. Elterjedésüknek legfőbb motivációja az egyszerű kezelhetőség, biztonságos és hatékony üzemeltetése és, hogy teljesen vegyszermentes és biotechnológián alapszik. Az ózon biztonságosan és gyorsan bomlik le friss oxigénné. Ozone Med Systems 100% vegyszermentes, higiéniai, fertőtlenítő, antibakteriális, vírus és penészgombaölő, valamint szagtalanító eljárás, amely alkalmazható munkahelyeken, egészségügyi és egyéb közintézményekben, illetve gépjárművek esetében is.

Ozone Med Systems 100% vegyszermentes, higiéniai, fertőtlenítő, antibakteriális, vírus és penészgombaölő, valamint szagtalanító eljárás, amely alkalmazható munkahelyeken, egészségügyi és egyéb közintézményekben, illetve gépjárművek esetében is.

Az ózonos kezelés teljesen vegyszermentes, 100%-ig környezetbarát BIO eljárás. A kezelés nem igényli a helyiségben tárolt bútorok, eszközök kipakolását, az ózon nem tesz kárt a berendezésekben. A kezelés viszonylag rövid ideig tart és annak befejezése után a terület azonnal használatba vehető. Hatékonyságát számos tudományos kutatás igazolja.

ÓZÓNMED
Ozone Med Technológiai eljárások a lakosság számára Az ózonos fertőtlenítő készülékek megszüntetik a kellemetlen szagokat és elpusztítják a levegőben terjedő vírusokat, baktériumokat..

Fertőtlenítés ózontechnológával

Szolgáltatásaink

Otthonokban és irodákban egészségügyi fertőtlenítésre, szállás és vendéglátóhelyeken, 
élelmiszer- zöldség – és gyümölcsraktárakban és személygépkocsi utasterében

Image Box
Otthoni szolgáltatásaink
Image Box
Üzleti szolgáltatásaink
Image Box
Autóklíma tisztítás

óZONMED

Rólunk mondták

Kérjen visszahívást

Adja meg telefonszámát, elérhetőségeit és 24 órán belül visszahívjuk.

Telefon:

06 20 430 8999

Hívhatóak vagyunk

09:00-18:00 (Hét.-Vas.)
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír