Ügyfélszolgálati irodák, várótermek

ÓZONMED

Ügyfélszolgálati irodák, várótermek és közösségi helyek fertőtlenítése ózonnal

Egy nagy váróteremben, ügyfélszolgálati irodában, ahol sok ember várakozik, intézi ügyeit, a vírusos időszakokban jobban ki vannak téve a fertőzés veszélyének. A kórokozók, vírusok, bacilusok a zárt térben gyorsan terjednek, ezért a fertőtlenítés, a tisztaság fenntartása folyamatos kihívást jelent az üzemeltetők számára az ügyfelek és az ott dolgozó munkatársak egészségének megóvása érdekében.

A vegyszeres tisztítás helyett ezeken a területeken sokkal hatékonyabb megoldás az Ozone Med Systems eljárással történő ózonos fertőtlenítés. Az eljárás során használt ózon generátor által keletkező nagy koncentrációjú ózon elpusztít minden vele kapcsolatba kerülő mikroorganizmust, mert nem képesek az immunitást kiépíteni az ózonnal szemben. Ez a fertőtlenítő eljárás vegyszermentesen, környezet barát módon fejti ki hatását. A kezelést követően a helyiség, valamint a benne található berendezési tárgyak vírusoktól, baktériumoktól, mikroorganizmusoktól mentesek lesznek, a levegő pedig tiszta, kellemes illatúvá válik.

ÓZONMED

Hol alkalmazható ez a fertőtlenítési eljárás?

Az Ozonmed Technológiai fertőtlenítés 100% környezetbarát és vegyszermentes, rendkívül gyors és hatékony eljárás. A hagyományos és vegyszeres takarítási eljárásokkal nem lehet hatékony fertőtlenítést elérni. Ennek a legfőbb oka, hogy a vegyszeres fertőtlenítés a hagyományos eljárással szemben, időigényes és így jelentős költséggel jár. Az ózonos Bio fertőtlenítés tökéletesíti és kiegészíti a hagyományos vegyszeres takarítást. Az Ozone Med Systems technológia egyszerű és költséghatékony megoldás erre a problémára.

Az ozonmed fertőtlenítés rendkívül rövid idő alatt elvégezhető, a helyiség higiénikus, friss illatú és kellemetlen szagoktól mentes lesz. Az ózonos fertőtlenítés előnyei többek között, hogy 100 % vegyszermentes, rendkívül erős fertőtlenítő és szagtalanító hatású, rendkívüli helyzetekben is eredményesen használható, rövid időn belül ható eljárás. A helyiség a kezelés után azonnal használatba vehető.

Ózongenerátoraink lényeges tulajdonsága, hogy az eljárás végén a maradék ózont lebontja, káros anyagok hátrahagyása nélkül, így a kezelt helyiség azonnal használatba vehető lesz.

Az Ozone Med Systems fertőtlenítő eljárás tartalmazza:

A helyiség méretének és szennyezettségének megfelelő fertőtlenítő, gombaölő, antibakteriális, szagtalanító eljárást. Az eljárás illetve a kezelési időtartalmát a fennálló probléma súlyossága befolyásolja. Budapest területén ingyenes kiszállással. Rendszeres igénybevételünk esetén a megadott árakból kedvezményt adunk

Fokozott higiéniai fertőtlenítés közületek és a lakosság részére, csak az Ózon erejével:

Erős hatású fertőtlenítés kimutatott baktériumokra (pl.: MRSA, Streptococcus Lactis, Mycobacterium tuberculosis, SalmonellaTypi, E.coli és Legionella pneumophila), intenzív szagtalanítás, kiterjedt penésztelepek elpusztítása, penészgomba spórák ínaktivizálása, poratka mentesítés, kár-, és rendkívüli esemény utáni erős fertőtlenítés és szagtalanítás.

 

Általános fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 90 percig
23.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
32.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
42.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
53.500 Huf

Fokozott higiéniai fertőtlenítési áraink:

Helyiségek 30 m2-ig vagy kezelési idő max. 120 percig
 31.500 Huf

Helyiségek 75 m2-ig vagy kezelési idő max. 180 percig
 41.500 Huf

Helyiségek 100 m2-ig vagy kezelési idő max. 240 percig
52.500 Huf

Helyiségek 150 m2-ig vagy kezelési idő max. 300 percig
 62.500 Huf

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Amennyiben az ajánlatunkban szereplő összegért megrendelik szolgáltatásunkat, akkor kiszállási díjat nem számítunk fel, valamint, ha szolgáltatásunk megrendelésével egy időben ózonos készüléket is rendel, annak árából 15 % kedvezményt biztosítunk. Vállalunk Budapest területén soron kívüli felmérést, melynek díja 12.000 Ft + Áfa, mely összeget megrendelés esetén jóváírjuk a végszámlából. Az országunk bármely pontjára vállalunk extra kiszállást egyeztetett díj ellenében. A kezelési időtartalmát a higiéniai probléma jellege és súlyossága befolyásolja. A helyszínen van lehetőség készpénz és POS Terminál (bankkártyás) fizetésre is.

Kérjen árajánlatot

A pontos, korrekt árajánlathoz vegye fel a kapcsolatot velünk és 24 órán belül keresni fogjuk!
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír