Webshop

Légfertőtlenítő, sterilizáló, szagtalanító és penészmentesítő ózonkészülékek

Valódi megoldást szeretne a kellemetlen szagok megszüntetésére? Szeretné elpusztítani a baktériumokat, vírusokat, penészgombákat, atkákat, illetve egyéb kórokozókat? 
Szeretné, ha munkatársai kevesebbet lennének betegek? Szeretné munkahelyét a kellemetlen szagoktól, vírusok-baktériumoktól mentessé tenni? Szeretné, otthonában a kellemetlen szagokat megszüntetni? Zavarja a dohányfüst vagy a penész okozta kellemetlen dohos szag?

Van megoldás! Válasszon ózonkészülékeink közül, és garantáltan megoldódik problémája.
Fertőtlenítsen környezetbarát módon, vegyszer nélkül csak az ózon erejével.

Az ózonos fertőtlenítő készülékek teljesen megszüntetik a kellemetlen szagokat és elpusztítják a levegőben terjedő vírusokat, baktériumokat, penészt és a gombaspórákat.

Hová javasoljuk ?

Hová ajánljuk készülékeinket ?

Az ózonkészülékeket, illetve ózongenerátorokat használják az egészségügyi ellátásban, élelmiszeriparban, vendéglátóiparban, szállodaiparban, mezőgazdaságban, uszodatechnikában és manapság egyre tágabb körben alkalmazzák a tudatos és környezetbarát háztartásokban is. Elterjedésüknek legfőbb motivációja az egyszerű kezelhetőség, biztonságos és hatékony üzemeltetése és, hogy teljesen vegyszermentes és biotechnológián alapszik. Az ózon biztonságosan és gyorsan bomlik le friss oxigénné.  Vállalkozásunk nagy tapasztalatokkal rendelkező gyártók termékeit forgalmazza. Az értékesítés mellett, szakmai tanácsadással, tájékoztatással és követéssel állunk vevőink rendelkezésére.

Otthonokba és irodákba

Légfertőtlenítés, szagtalanítás, baktérium- és vírusirtás

Egészségügyi fertőtlenítésre

Fertőtlenítés, szagtalanítás, baktérium- és vírusirtás

Szállás és vendéglátóhelyekre

Szagmentesítés, baktérium- és vírusirtás

Élelmiszer- zöldség – és gyümölcsraktárakba

Tárolás és frissentartás. Megelőzi a penészedést és rothadást.

Személygépkocsi utasterébe

Megszünteti a dohányfüstöt és a kellemetlen szagokat. 

FIGYELEM

Az irodai, illetve háztartási ózonkészülékeknél a használati utasításban írtak figyelembe vétele nagyon fontos. A háztartási ózongenerátorok szabályozható és automata változatban is kaphatóak. 

Tekintettel arra, hogy az ózon nehezebb a levegőnél a légtérben levő terjedése folyamán a mindenkori használt helyiségben éri el a megfelelő teljesítményt és más ajtóval ellátott, illetve lezárt területre nem tud eljutni. Ajánljuk, hogy a mobil készülékeket mindig abban a helyiségben üzemeltessék mely fertőtlenítését szeretnék!

FONTOS TÁJÉKOZTATÁS

Tájékoztatjuk Kedves leendő webáruzás vásárlóinkat, hogy az általunk árusított otthoni és irodai ózonkészülékeink ózonkibocsájtása az emberi, állati és növényi egészségügyi határérték alatt bocsájt ki ózont.

Ennek következtében a készülékeink által kibocsájtott ózon mennyisége emberi és állati egészségre teljesen ártalmatlan, a helyiségekben nyugodtan lehet folyamatosan tartózkodni!

Figyelem, légfrissítők és illatosítók nem helyettesítik a fertőtlenítést, azok csak ideiglenesen szüntetik meg a problémákat, vagyis elfedik vagy keverednek a kellemetlen szagokkal, de a baktériumok, vírusok és atkák tovább élnek, és ezáltal a fertőzési körülmények továbbra is fennállnak.

 

Our Vision

Monocle ipsum dolor sit amet exclusive essential way uniforms, classic K-pop Tsutaya Boeing 787 ginza being vibrant Ginza Asia-Pacific non.

 • Dedicated to Save Lives
 • Electronically and Securely
 • 24/7 Available to Service
 • A thorough Cleaning of Dash
Our Mission

Monocle ipsum dolor sit amet exclusive essential way uniforms, classic K-pop Tsutaya Boeing 787 ginza being vibrant Ginza Asia-Pacific non.

 • Dedicated to Save Lives
 • Electronically and Securely
 • 24/7 Available to Service
 • A thorough Cleaning of Dash
ÓZONMED

Baktérium- és vírusölő illetve fertőtlenítő ózonkészülékek közületeknek:

Kórházakban, gyermekorvosi rendelőkben, kezelőkben, egyéb orvosi rendelőkben, idősek otthonaiban és szociális intézményekben az ózongenerátoros fertőtlenítő készülékek teljes biztonságot nyújtanak a levegőben terjedő baktériumokkal, vírusokkal más kórokozókkal és kellemetlen szagokkal szemben.

Az ózongenerátorok, mint erős fertőtlenítő készülékek elpusztítják a helyiségben lévő vírusokat, baktériumokat és penészgombákat és megszüntetik a kellemetlen, dohos szagokat.

Feltüntetett árak tartalmazzák a 27 % Áfa összegét.

Kérjen visszahívást

Adja meg telefonszámát, elérhetőségeit és 24 órán belül visszahívjuk.

Telefon:

+36 20 359 4036

Hívhatóak vagyunk

09:00-18:00 (Hét.-Vas.)
  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Elérhetőségek

  1162 Budapest,
  Szent Korona utca 152
  E-mail: info@ozonmed.hu

  Nyitvatartás

  Hétfő- Péntek
  09:00  – 18:00 

  Szombat – Vasárnap
  10:00 – 16:00 

  Ha kérdése van,
  hivjon minkett
  vagy keressen elérhetőségeinken.

  Friss hír